En İyi Podcast Kanalları

Fona Erica Jennings-It’s a Lovely Day şarkısını aldım, güzel bir gün olsun! Yürüyüş yaparken, evde bir şeylerle uğraşırken vs. podcast dinlemeyi seviyorum. Tercihim dilimi de geliştirmek adına genellikle İngilizce yayın yapan kanallar. Kişisel gelişim ve motivasyon konularıyla ilgili içerik ürettiğim için bana da ilham vermesi adına daha çok bu konudaki kanallara yöneliyorum.Bu sebeple bugün yazımda İngilizce yayın yapan en iyi 10 motivasyonel podcast kanalını sizinle de paylaşacağım.

En İyi 10 Motivasyonel Podcast Kanalı-İngilizce

Oprah’s SuperSoul Conversations

En sevdiğim kişisel gelişim podcast kanallarından biri olduğu için ilk sırada yazmak istedim. En iyi versiyonunuz üzerine çalışıyorsanız Oprah’s SuperSoul Conversations  ilham veren, motive eden kanallardan biri. Podcastlerinde alanında lider kişileri konuk ederek spiritüel konular, sağlık, well-being, ilişkiler gibi onlarca konuyu ele alıyor. Akıcı bir podcast yayını var.

Lead To Win

Başarının Sırları gibi konularla ilgileniyorsanız bu podcast kanalı tam size göre. Çok satan yazarlardan Michael Hyatt hem kariyer hem de kişisel hedeflerinizle ilgili keyifli bir içerik sunuyor.

The Tony Robbin’s Podcast

Açıkçası Netflix’te izlediğimde fazla yapay geldi; fakat motivasyon konusunda akla gelen ilk isimlerden birisi olduğu için objektif davranıp yazmak en iyi podcast kanalları arasında istedim. Kalıcı başarı, mutluluk gibi konularda cevap arayabileceğiniz bir kanal. İstediğiniz sonuçlara ulaşma, ilişkiler, iş planları, sağlık wellness gibi konuları ele alıyor.

The School Of Greatness

Scott William Tatlor tarafından içerik oluşturulan bir kanal. Her bölümde ilham veren hikayeler, her insanın bir amaç için doğduğuna dair konular var. Motivasyon konuşmacıları, influencerlar, atletler, iş adamları/kadınları, selebritiler konuk olarak tecrübelerini paylaşıyor. İngilizce yapan en iyi podcast kanalları arasında.

Happier With Gretchen Rubbin

Mutluluk gibi konularla ilgili pratik öneriler ve yeni iyi alışkanlıklar edinmek isteyenler için faydalı bir podcast kanalı. Bölümler ortalama 20 dakika mutlulukla ilgili konular ve soru cevap şeklinde ilerliyor.

Changeability

Kanal Kathryn Bryant ve Julian Illman tarafından yönetiliyor. Her bölüm başarı ve mutlulukla ilgili içeriklerden oluşuyor. Kathryn ve Julian bilim, iş, spiritüellik, sanat, spor gibi konular üzerinden yayın yaparak dinleyicilerine ulaşıyor.

En iyi podcast kanalları
En İyi Podcast Kanalları

Eventual Milionaire

Jaime Masters, programında milyonerler ve milyarderlerle röportaj yapıyor. Bölümler, bir işletmeyi büyütmeye yardımcı olan en iyi stratejiler, milyonerlerin alışkanlıkları ve çalışma ahlakı ve niş konunuzu bulma hakkında bilgi sağlıyor. İlgili çekici bir yayın akışı var.

The Minimalist

Birçoğumuz daha çok eşyaya sahip olmaya çalışıyoruz, ancak bu podcast daha az ile nasıl daha anlamlı yaşayacağınızı gösteriyor. Sunucular Joshua ve Ryan, dinleyicilerine bir yaşam tarzı olarak Minimalizm kavramını anlatıyor. Dinleyiciler daha sade, sağlıklı ve mutlu yaşamak için ilham alır. Netflix’te belgeselleri de mevcut. Minimalizm konusu ilginizi çekiyorsa aşağıdaki içeriklere de göz atabilirsiniz;

Inspire Nation

Kanalı Michael Sandler yönetiyor. Bölümler en az bir saat sürüyor. Gösterinin konukları arasında etkili kişisel gelişim guruları, yazarlar ve konuşmacılar yer alıyor. Kapsanan konular arasında Çekim Yasası, sağlık, maneviyat ve kişisel gelişim yer alıyor. En iyi podcast kanallarından biri.

Meaningful Work, Meaningful Life

Birçoğumuz yaşamlarımızda ve kariyerlerimizde anlam arıyoruz. Bazılarımız sıkışmış hissediyoruz ve bunun her zaman böyle olup olmayacağını merak ediyoruz.Francine’in podcast’inin her bölümü, kişisel yaşamınızda ve kariyerinizde anlam bulmanız için size enerji vermeyi amaçlıyor. Bunu en iyi konuşmacılar, motivasyon koçları, girişimciler, yazarlar ve diğer profesyonellerle röportaj yaparak yapıyor.

Hizmetler: Koçluk almak ister misiniz?

Aşağıdaki yazılar da ilginizi çekebilir;

Soru ve görüşleriniz için; İletişim sayfasından ya da yorum kısmından bana ulaşabilirsiniz.

Biraz da siz kar(g)alayın!

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.